Home | Bookmark | Hier adverteren | Linkpartner worden | Pagina overzicht | Alle touroperators | Nieuwsbrief | Contact

Low Budget | Zonvakanties | Vakantiehuizen | Weekendjes | Hotels | Vliegtickets | Campings | Stedenreizen

Direct naar de voordeligste aanbiedingen:

Djoser: Actieve rondreizen wereldwijd. ĎíDe andere manier van reizeníí is er voor iedereen die veel individuele vrijheid wil combineren met het gemak van een groepsreis. O.a. rondreizen naar Antarctica, Alaska, Botswana, BraziliŽ, Cambodja, Azoren, Kenia, MaleisiŽ, Nepal, Egypte, ItaliŽ, Tibet, Turkije en vele andere bestemmingen.
Baobab: Biedt reizen door 69 bestemmingen in alle continenten: Noord- en Midden-Amerika, Zuid-Amerika, AziŽ, Afrika, OceaniŽ, Midden-Oosten en Europa. Groepsrondreizen met veel individuele vrijheid. Baobab kiest daarbij voor reisbegeleiders die het land echt goed kennen. Al 35 jaar de specialist in rondreizen.
Kuoni: Begeleide reizen per touringcar of minibus in o.a. Cuba, Chili, Kenia, Mexico, NamibiŽ, Nepal, AustraliŽ, Japan en vele andere bestemmingen. De gerenommeerder verre reizen specialist Kuoni, heeft meer dan 100 jaar ervaring met het organiseren van de meest uiteenlopende reizen voor de meest uiteenlopende reisliefhebbers.
SNP: De grootste Nederlandse touroperator gespecialiseerd in actieve reizen naar meer dan 270 reisbestemmingen 'all over the world'. Deskundigheid, liefde voor de natuur en een groot enthousiasme voor de unieke reisformule zijn de kenmerken van de organisatie.
Pharos Reizen: Gespecialiseerd in rondreizen per auto, ontdek Europa op uw eigen manier. Pharos biedt een groot aantal arrangementen aan speciaal voor vakanties met kinderen. Bij deze begeleide autorondreizen wordt u bijgestaan door een ANWB reisbegeleidingsechtpaar. Zij schrijven niets voor, maar staan u terzijde.
Shoestring: Biedt verre groepsrondreizen aan op basis van het vrijheid-blijheid principe. Reizigers krijgen zoveel mogelijk de vrijheid om te gaan en staan waar ze willen tijdens de reizen. Het aanbod varieert van kampeerreizen in Afrika tot trekkings in Nepal en van boottochten op de Sunda eilanden tot een relaxte rondreis in Costa Rica.
Tunafish: Is hťt reisbureau voor actieve reizigers (backpackers). Tunafish geeft de mogelijkheid om losse vliegtickets, rondreizen, tours, accommodaties en reisverzekeringen te combineren tot een reis-op-maat. Op dit moment bieden zij vliegtickets aan naar alle bestemmingen ter wereld.
ActiveSun: Organiseert kleinschalige rondreizen waarbij de deelnemers (20-40 jr.), veelal single zijn of liever alleen op vakantie gaan. Tijdens de reizen proberen ze een perfecte mix te vinden tussen activiteiten, avontuur, excursies en rondreizen. Waarbij gezelligheid als de belangrijkste schakel voorop staat.
Labyrinth: Een fantastische vakantie heb je bij Labyrinth in een paar muisklikken geregeld. Bij Labyrinth vind je alles tussen een sportieve en een luie vakantie. Een dag of weekend outdoorsporten? Een ontspannen strand- vakantie? Een actieve vakantie in de bergen of op het water? Labyrinth heeft het.
Koning Aap: 150 prachtige reizen door meer dan 80 landen in Europa, AziŽ, Afrika, het Midden-Oosten en Latijns-Amerika. Koning Aap Reizen biedt groepsreizen en individuele reizen. Koning Aap Reizen is al jaren een organisatie waar enthousiaste, bereisde landendeskundigen.
Sawadee: Al 25 jaar specialiseert Sawadee zich in actieve en avontuurlijke groepsreizen. Het reisprogramma bestaat uit meer dan 100 bijzondere reizen naar bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, AziŽ, OceaniŽ en Noord- en Latijns-Amerika.
KRAS: Al 85 jaar ťťn van de grootste en meest succesvolle reisorganisaties van Nederland met een breed aanbod van scherp geprijsde reizen. Zonvakanties, stedenreizen, autovakanties, wintersport, cruises, busreizen, actieve vakanties, cultuurreizen en lastminutes naar alle populaire bestemmingen.
Becking Tours: Exclusiviteit, flexibiliteit en persoonlijke aandacht zijn maar een paar van de leuke dingen wat Becking Tour anders maakt dan de doorsnee touroperator. Reizigers kunnen dagelijks vertrekken op individuele- en/of groepsbasis. Ook individuele reizigers kunnen meer genieten door de lage tarieven van Becking Tours..
Mambo Outdoor: Mambo Outdoor Travel organiseert actieve en avontuurlijke groepsreizen voor jonge reizigers. De meeste reizigers die met Mambo op reis gaan zijn tussen de 20 en 40 jaar. Mambo biedt o.a. verre reizen, rondreizen in Europa, outdoorspecials, wandel- & bergsportreizen en watersportreizen aan.
Van Verre Reizen: Specialistische touroperator voor maatwerkreizen naar AziŽ. Van Verre verzorgt individuele reizen op maar naar bestemmingen als Thailand, Vietnam, Cambodja, IndonesiŽ, MaleisiŽ, Tibet, MongoliŽ, Laos en Myanmar (Birma).
No Sun Reizen: Organiseert kleinschalige rondreizen waarbij de deelnemers in de leeftijd van 20 tot 40 jaar zitten. Waar je bij andere reisorganisaties een toeslag betaald als je alleen in een tent wilt overnachten krijg je dit stukje privacy bij No Sun helemaal gratis. Bestemmingen zijn o.a. Noorwegen, Zweden, Ierland en TsjechiŽ.
Elize Was Here: Elize Was Here staat voor een authentieke vakantie. Een fantastisch aanbod van reizen naar bijzondere accommodaties in de couleur locale van Portugal, Malta, Madeira, Kreta, Corfu, Tenerife, Gran Canaria, Andalucie en Mallorca. Elize's moto: "Waar iedereen rechtsaf gaat, kun je ook linksaf!".
Sky Tours: Organiseert kleinschalige rondreizen waarbij de deelnemers (20-40 jr.), veelal single zijn of liever alleen op vakantie gaan. Tijdens de reizen proberen ze een perfecte mix te vinden tussen activiteiten, avontuur, excursies en rondreizen. Waarbij gezelligheid als de belangrijkste schakel voorop staat.
 
NOG NIET UW FAVORIETE LAST-MINUTE ACTIEVE VAKANTIE GEVONDEN? BEKIJK HET ONLINE AANBOD VAN ONDERSTAANDE REISORGANISATIES:
FOX Vakanties: Dť Internetreisorganisatie naar verre bestemmingen! FOX Actieve groepsrondreizen. (ANVR-SGR)
Woestijnreizen: Culturele en natuurrijke vakanties in Afrika, AziŽ en het Midden-Oosten bij Woestijnreizen. (ANVR-SGR)
Eurocamp-Enjoy:Campings omringd door adembenemend berglandschap, ideaal voor een actieve vakantie. (ANVR-SGR)

 

direct boeken


naar Turkije?
naar Spanje?
naar Griekenland?
naar Portugal?
naar TunesiŽ?
naar Marokko?
naar Egypte?
naar Thailand?
naar AustraliŽ?
naar Zweden?
naar Oostenrijk?
naar Malta?
naar BraziliŽ?
naar Duitsland?
naar BelgiŽ?
in Nederland blijven?

meer reizen...


BungalowStunts
Startreizen
Opzijnbest
Vakantie startpagina
Startsleutel

meer linkpartners..


Sitemap:
ZONVAKANTIES
VAKANTIEHUIZEN
VLIEGTICKETS
HOTELS
STEDENREIZEN
WEEKENDJE WEG
CAMPINGS
VAKANTIEPARKEN
WINTERSPORT
CHALETS
ACTIEVE REIZEN
JONGERENREIZEN
AUTOVAKANTIES
BUSREIZEN
FAMILIEVAKANTIES
RONDREIZEN
VERRE REIZEN
CRUISES


Handige links:

ANVR Algemeen Nederlands Verbond van Reis- ondernemingen.
SGR Stichting Garantiefonds Reisgelden.
SCR Stichting Calamiteitenfonds Reizen.
SGC Stichting Geschillencommissie Reizen.
Visum nodig of aanvragen?
Buitenlandse zaken alle informatie over ambassades en consulaten
Weersbericht
in binnen-, en buitenland.

Met kids op reis?

Copyright © 2005-2010 LastminuteSites.nl - onderdeel van Adversi Media & Travel Promotions

Menu LastminuteSites

Homepage
Actieve vakanties
Adverteren
Autohuur
Autovakanties
Busreizen
Campings/Kamperen
Chalets
Contact
Cruises/Ferries
Hotels
Jongerenreizen
Lastminutedeals
Linkpartners
Lowbudgets
Over LastminuteSites
Rondreizen
Senioren
Singlereizen
Sitemap
Stedenreizen
Touroperators
Vakantiehuizen
Vakantieparken
Vliegtickets
Weekendje weg
Wintersport
Zonvakanties