//De Jong Intra Vakanties

De Jong Intra Vakanties

De Jong Intra Vakanties is een onafhankelijke Nederlandse touroperator met een gevarieerd aanbod van themareizen. Heerlijk een weekendje weg boeken, kies uit een van de ruim 40 steden over de hele wereld. Ontdek een nieuwe stad, ga lekker shoppen of culinair genieten. De Jong Intra Vakanties biedt vervoersmogelijkheden: met eigen vervoer, per bus, per boot, per trein of met het vliegtuig.

Maak de mooiste busreizen naar prachtige bestemmingen in binnen- en buitenland,van een reis in Amerika tot een stedenreis naar Rome. Vervoer per comfortabele touringbus, deskundige buschauffeurs en kundige reisleiders voor een zorgeloze vakantie.

Rondreizen

Geniet van prachtige en bijzondere rondreizen in Europa, alles goed geregeld, van individuele rondreizen tot groepsreizen.

Zonvakanties

De Jong Intra Vakanties biedt zonvakanties aan naar diverse Europese bestemmingen waaronder Spanje, Frankrijk, Italië en Kroatië. Niet alleen pakketreizen (met het vliegtuig, de bus of eigen auto) maar ook alleen de accommodatie is mogelijk.

“Reis per comfortabele bus naar de mooiste Europese bestemmingen met De Jong Intra Vakanties. ”

Kamperen

Heerlijke kampeervakanties in o.a. Italië en Spanje. Er is altijd wel een perfecte camping voor iedereen, van grote campings met enorme waterparken tot kleine campings waar vooral mensen komen op zoek naar rust.

Verre reizen